Rollabout

RollAbout är leverantör av innovativa babyprodukter och modern barnrumsinredning. Vi fokuserar på smarta produkter med det lilla extra, gärna med multifunktion så att de kan växa med barnet. God design är en självklarhet för oss, liksom att våra produkter alltid håller högsta kvalitet och uppfyller våra höga säkerhetskrav.

Många av våra produkter är utvecklade i nära samarbete med läkare, barnmorskor och andra experter inom barnvård, och baseras på den senaste forskningen. Hos RollAbout hittar du baby- och barnprodukter som underlättar för dagens familjer i vardagen och på resan.

Vi har bland annat stort utbud av:
– Multifunktionella amningskuddar och gravidkuddar.
– Ergonomiska babykuddar, babynest, liggstöd och madrasser för baby och barn.
– Innovativa nattlampor med ljud, ljus och bild, utvecklade för barn.
– Badkar som gör det möjligt att bada i duschen, mjuka badstöd och badbaljor.
– Skötväskor med 2-i-1-funktion, väska och babysäng.
Våra varumärken är Doomoo, DoomooBasics (fd DeltaBaby), LullaLove, Candide, Pabobo, BiBaBad och SootheTime. De flesta av våra produkter tillverkas inom Europa, av miljövänliga material och under rättvisa förhållanden. Samtliga produkter är säkerhetstestade enligt europeisk standard. Våra små är det viktigaste vi har!

Hemsida: www.rollabout.se
Facebook: https://www.facebook.com/rollabout.nu/
Instagram: rollabout.ab

2018-03-01T14:50:28+00:00