LullaLove

LullaLove är ett modernt familjeföretag från Polen som startade 2013 med design i fokus. Deras multifunktionella produkter med en kombination av design och högkvalitativa material passar utmärkt till barn i alla åldrar. De praktiska funktionerna underlättar för föräldrarna samt får barnen att le. Det viktigaste för LullaLove är att skapa de bästa barndomsminnena genom modern och funktionell design.

Miljövänliga och säkra produkter
För LullaLove är det en självklarhet att värna om miljön, det är något som samtidigt ger trygga leksaker för våra små. Därför använder LullaLove endast naturgummi från heveaträd i sina bitleksaker av gummi och de färgas med vanlig livsmedelsfärg. Det värnar om miljön och är säkert för barnen att stoppa i munnen.

Alla LullaLoves produkter är tillverkade i Europa.

Hemsida: www.babysafe.nu
Facebook: https://www.facebook.com/search/top/?q=babysafe.nu
Instagram: Babysafe.nu

2018-03-01T14:46:57+00:00