Doomoo Basic

Doomoo Basics är ett varumärke från det belgiska företaget Delta Diffusion. Det är ett familjeföretag som sedan 1990 erövrat världen med sina innovativa produkter för baby, barn och föräldrar.
”Sensation attitude”

Mjukt och bekvämt är Delta Diffusion ledord och en viktig ingrediens i alla Doomoo Basics-produkter, från ergonomiska liggstöd till innovativa badhjälpmedel. Delta Diffusion jobbar kontinuerligt med att vidareutveckla materialen i produkterna. Ett exempel är de minimala EPS-kulor som gör Doomoo Basics badstöd så mjuka och formbara.

Säkerhet
Säkerheten är avgörande. Allt som tillverkas av Delta Diffusion under varumärket Doomoo Basics har genomgått omfattande tester utförda av internationella säkerhetsinstitut. Delta Diffusion tar aldrig några risker vad gäller produkternas säkerhet.

Hemsida: www.babysafe.nu
Facebook: https://www.facebook.com/search/top/?q=babysafe.nu
Instagram: Babysafe.nu

2018-03-01T14:44:55+00:00